Kapitalet

Mikael var en helt vanlig man, med en helt vanlig lägenhet, i en helt vanlig bostadsrättsförening i Solna. Sen fick han ett brev från en bank. 

----------------

Det här med hyresreglering, hur fungerar det egentligen? Efter veckans vanliga avsnitt kommer en intervju med nationalekonomen Fredrik Kopsch, som i sin forskning har kommit fram till att hyresregleringen inte har de....effekter som kanske var tanken från början. Inslaget är ett samarbete mellan Kapitalet och SNS. 

Direct download: Pantad__SNS_Kopsch_master.mp3
Category:general -- posted at: 4:00am CET

Ove Strandberg tog en halvtimmes paus från sitt examensarbete och skapade något ikoniskt åt ett företag. Ett par decennier senare hade företaget växt ur ett helt land.

Direct download: Nokia_master.mp3
Category:general -- posted at: 4:00am CET

I början av 1990-talet var Patric Edenberg en hårt arbetande musikproducent som drömde om det stora genombrottet. När det väl kom, blev inget som han hade föreställt sig.

 

------------

I slutet av veckans avsnitt hör ni en intervju med Eva Mörk, nationalekonomen som försöker förstå varför vissa människor mår bättre än andra. Hela reportaget är en del av Kapitalets samarbete med SNS. Läs mer om SNS på www.sns.se

 

 

 

Direct download: Rednex__SNS__master_NY.mp3
Category:general -- posted at: 4:00am CET

Varför fungerar ingenting som det borde? Varför tar fel människor fel beslut? Vi gräver i allt som är fel på alla företag, och hittar en lösning i citronjuice.

Direct download: Allt20C3A4r20fel_master.mp3
Category:general -- posted at: 4:00am CET

1